Tatoverede bryster
Skrevet af inked d. 05. december 2007 13:50:30
articles: traevlekrone.jpgTrævlekrone, hedder den blomst Heidi, 23 år, har valgt at få dekoreret sit ene bryst med. En lidt mørkere pigmentering på brystet irriterede Heidi så
meget, at hun i første omgang valgte at blive behandlet med laser. Resultatet var imidlertid ikke noget at råbe hurra for, tværtimod dannede hun arvæv, og hvad gør man så? Efter en del overvejelser opsøgte Heidi Tatto-Liz for at få
en tatovering, der kunne skjule pigmenteringen. Det skulle være en blomst, og Heidi blev opfordret til at lede efter et velegnet eksemplar. Lille, fin og rosa var Trævlekronen, som Heidi faldt for. Tatto-Liz designede og blomsten blev plantet!

Jo mere kød - jo mindre smerte

Det tog cirka 1 time at blive tatoveret og det gjorde ikke ondt! (Jo mere kød - jo mindre smerte)
De første 12 timer skulle tatoveringen være dækket.
Den første uge skulle den passes med en sårsalve,
og 6 uger efter var Heidi til kontrol hos tatovøren.
Pris: 1.250,- for tatovering incl. design

Anmærkning: ADVARSEL!

Semi-permanente tatoveringer
Det er blevet trendy med "semi-permanente" tatoveringer. De skulle efter sigende gå væk efter 3-5 år, og af den grund eksperimenterer mange unge med at blive tatoveret her og der. PAS PÅ!!
Ofte foregår tatoveringen ikke hos kyndige og erfarne tatovører, men hos kosmetologer, der har været på week-end kursus! Semi eller ej - Der er ingen garanti for, at de, engang, går helt væk!! Flere professionelle tatovører står allerede nu og arbejder på at udbedre eller dække rester af semi- permanente tatoveringer.